Teknisk tjeneste i Danmark

Er du ejer af en synshal, opbygger eller bilforhandler? Så står Auto Cert ApS i København klar til at give dig de nødvendige informationer om indførelsen af tekniske tjenester i Danmark. Tekniske tjenester omhandler godkendelsen af konstruktive ændringer af køretøjer. I den forbindelse kan virksomheder som din blive godkendt som tekniske tjenester til at udføre prøvninger af køretøjerne. Disse virksomheder kan også fungere som tredjepartsorgan, der skal udføre indledende vurderinger samt øvrige prøvninger eller inspektioner af det pågældende køretøj, således at ændringerne kan godkendes ved syn af køretøjet. Som teknisk tjeneste bliver du godkendt af Trafikstyrelsen.

 

Vi giver den rette information om forløbet

Kravene til den danske model for tekniske tjenester er endnu ikke fastlagt. Derfor tilbyder vi hos Auto Cert at give dig al den fornødne information på området. Hvis du har en virksomhed inden for syn, opbygning eller bilforhandling og gerne vil vide mere om, hvordan din virksomhed bliver godkendt som teknisk tjeneste i forbindelse med motorkøretøjer, påhængskøretøjer samt to- og trehjulede køretøjer, kan du derfor kontakte os. Vi følger forløbet tæt og ved alt, hvad der er at vide om emnet. Af den grund kan vi give dig den korrekte information, som du behøver for at blive klar til ansøgningsprocessen, når kravene for den danske model er fastlagt.

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Sidder du tilbage med yderligere spørgsmål til teknisk kontrol, så er du altid velkommen til at kontakte os hos Auto Cert. Vi sidder klar til at hjælpe dig med alle informationer på området, så din virksomhed kan blive godkendt som teknisk tjeneste, når det kommer til Danmark. Ring gerne til os på telefonnummer 51 50 05 60 eller skriv en mail til os via vores hjemmeside. Så hjælper vi dig ved at dele ud af vores viden til dig.